Καλώς ήλθατε στο Live TV, τη νέα υπηρεσία διαδικτυακής τηλεοπτικής κάλυψης που μπαίνει δυναμικά στο χώρο του internet για να κάνει προσιτή σε όλους την τηλεοπτική εικόνα! Με τις υπηρεσίες του Live TV η τηλεοπτική προβολή και διαφήμιση παύει να αποτελεί είτε προνόμιο, είτε μια εξαιρετικά ακριβή επιλογή, αλλά καθίσταται ένα πανίσχυρο όπλο επικοινωνίας στα χέρια όλων όσων το επιθυμούν.

Το Live TV γεννήθηκε με τη ραγδαία ανάπτυξη της διαδικτυακής τηλεοπτικής ζωντανής εικόνας  (Live Streaming), αλλά και το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για τους διαδικτυακούς ιστότοπους (websites) και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media). Η υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης (Live streaming) αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για:

Α. Επικοινωνία μεταξύ μεγάλων ομάδων χρηστών.

Β. Προβολή (κάθε είδους εκδηλώσεων, ομιλιών, συνεδρίων, συζητήσεων, εκπομπών κτλ.).

Γ. Προώθηση (προϊόντων και υπηρεσιών).

Δ. Διάδραση (μέσω σεμιναρίων κτλ).

Το Live TV εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες στο διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία, που επιτρέπουν την ηχητική και οπτική αναπαραγωγή από κάθε σημείο της Ελλάδας. Κινούμαστε στο διαδίκτυο συνυπολογίζοντας και την ολοένα αυξανόμενη δημοφιλία του διαδικτύου έναντι των «συμβατικών» ΜΜΕ ιδιαίτερα στους νεαρούς πληθυσμούς.

Στόχος του Live TV είναι να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας με συνεχή κάλυψη από οποιοδήποτε σημείο, είτε βρίσκεται σε κλειστό χώρο, είτε σε ανοιχτό, και να προσθέσει στις δυνατότητές σας ένα παράθυρο επικοινωνίας και προβολής σε πολυπληθές κοινό.